banner913
banner932
banner1032

"Artık çocuklar ölmesin"

banner1020

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya, İsias davasıyla ilgili "Artık çocuklar ölmesin. Olası kast istiyoruz, suçlular hapislerde çürüsün istiyoruz” dedi

banner974
"Artık çocuklar ölmesin"

banner971
Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya, İzmir’de yayın yapan Son Mühür adlı yayın kuruluşunun canlı yayınına katıldı.
Adıyaman’daki dava sürecini anlatan Karakaya, İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nin mahkeme kararı ile yeni bir bilirkişi raporu hazırlayacağını hatırlattı.
Karakaya, “Bilirkişi raporu 12 Haziran’a yetişmez. Adli tatil sonrasına yetişir büyük olasılık. Gazi Üniversitesi raporunda ciddi hatalar yapıldı. Biz de önemli isimlerden raporlar aldık. hepsi birbirine denkti. Gazi raporunda bunlar yoktu o yüzden mahkeme yeni rapor istedi” dedi.
Ruşen Yücesoylu Karakaya, "Adalete olan inancımızı yitirmedik, yitirmek istemiyoruz. Gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyoruz.
Suçsuz kimsenin yargılanmasını istemedik, suçlular cezalansın istiyoruz.
Adalet bilimle gelecek dedik, gelecek. Gerçekler ortada… 16 saniyede 59 kolon çöktü, kraker gibi göçtü. Demir kalitesi eksik, beton kalitesi eksik, yanlış ne varsa yapmışlar. 9 Eylül Üniversitesi, gerçekleri gösteren bir rapor hazırlayacaktır,. Mahkemenin istediği gibi bir rapor hazırlayacaktır” diye konuştu.
Kamu görevlilerine soruşturma izni verildiğini, iki ceza davasının birlikte yürütülmesini beklediklerini ifade eden Karakaya, “Bu binanın oluşumunu sağlayan, yapılmasına göz yuman kim varsa, gerçek cezalarını almak zorundadır. Çocuklarımızın çalınan geleceğine karşı, bir şeyler yapmak zorundayız. Artık çocuklar ölmesin. Olası kast istiyoruz, suçlular hapislerde çürüsün istiyoruz” diye ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.