banner913
banner932
banner1032

Alkollü sürücü, refüjü dağıttı

banner1020

Lefkoşa’da dün sabah Rum plakalı bir araçla alkollü şekilde seyreden 56 yaşındaki Manouchehr Aramıdeh, İrsen Küçük Ortaokulu önünde refüje çıktı ve refüjdeki reklam panosu ile üç adet palmiye ağacına çarptı

banner974
Alkollü sürücü, refüjü dağıttı

banner971
Lefkoşa’da dün sabah 56 yaşındaki Manouchehr Aramıdeh adlı alkollü sürücü, seyir halindeyken İrsen Küçük Ortaokulu önlerine geldiğinde önce orta refüje, ardında da refüj içerisinde bulunan reklam panosu ve 3 adet palmiye ağacına çarparak durdu.
Kaza saat 09:00 sıralarında Nazım Hikmet Caddesi üzerinde meydana geldi.
56 yaşındaki Manouchehr Aramıdeh, 105 miligram alkollü içki tesiri altında,
Manouchehr ARAMIDEH (E-56), 105 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki PPE 920 Rum plakalı Mercedes marka salon araç ile çift şeritli yolun sağ şeridi içerisinde güney istikametine doğru seyrettiği sırada, İrsen Küçük Ortaokulu önlerine geldiğinde dikkatsizliği sonucu önce orta refüje, ardından da refüj içerisinde bulunan reklam panosu ve 3 adet palmiye ağacına çarptı.
Kaza sonucu yaralanan olmadı. PPE 920 plakalı araç sürücüsü Manouchehr Aramıdeh tutuklandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.