banner913
banner932
banner1012

Açık iş kollarında çalışanlar hemen aşılanmalı

banner1020

Dr. Faiz Sucuoğlu, kapanmayan iş kollarında çalışanların hemen aşılanması gerektiğine dikkat çekti

banner974
Açık iş kollarında çalışanlar hemen aşılanmalı

banner971

Ulusal Birlik Partisi milletvekili Dr. Faiz Sucuoğlu, kapanmayan iş kollarında çalışanların hemen aşılanması gerektiğine dikkat çekti.
Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Sucuoğlu’nun açıklaması şu şekilde:
“Değerli dostlar, Bulaştan korunmanın yolları artık herkes tarafından biliniyor ve kısmen de olsa uygulanmaya çalışılıyor.
Esas önemli olan birinci derecede risk gurubunu oluşturan mesleklerin hızlı bir şekilde aşılanmasıdır. Hatta öncelik verilmesidir. Polislerimiz, market çalışanları, kasaplar, eczacılar, fırın çalışanları, kreş çalışanları, paket servisi yapanlar, gümrük çalışanları, banka çalışanları, hava limanı çalışanları Vb. Kısacası kapanmada çalışmaya devam eden meslek gurupları, sağlık çalışanlarında olduğu gibi, öncelikle aşılanmak zorundadır.
Dün (önceki gün) olumsuz örneği polislerimizde yaşadık, onlarca polisimiz karantinadadır. Bu üzücü örneklerin yaşanmaması için, kapanmayan iş kollarında çalışanlar hemen aşılanmalıdır.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.