banner913
banner932
banner1012

31 Ekim’e kadar ateş yakmak yasak

banner1020

1 Mayıs- 31 Ekim tarihleri arasında her türlü ateş yakmanın yasak olduğu açıklandı

banner974
31 Ekim’e kadar ateş yakmak yasak

banner971
PGM-İtfaiye Müdürlüğü, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte kuru otların en küçük kıvılcımdan bile tutuşabileceğini hatırlatarak, 1 Mayıs- 31 Ekim tarihleri arasında her türlü ateş yakmanın yasak olduğunu yineledi.
PGM-İtfaiye Müdürlüğü “tedbirleri zamanında alarak yangınları önleyelim” başlığıyla yaptığı açıklamada, “Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte kuruyan otların en küçük bir kıvılcımdan bile tutuşabileceğini unutmayalım. Her ne maksatla olursa olsun 1 Mayıs-31 Ekim tarihleri arasında temizlik maksadı ile de olsa bile her türlü ateş yakmanın yasak olduğunu hatırlatırız” dedi.
PGM-İtfaiye Müdürlüğü, “Ateş yakmaya müsait olmayan alanlarda yakılan ateşin, kontrolümüz dışına çıkıp yangına sebebiyet verebileceğini ve istenmeyen sonuçlar doğurabileceğini unutmayalım” diyerek, halka, yangın belirtisi veya duman gözlemlendiğinde 199 itfaiye, 155 polis imdat veya 177 orman yangını hatlarına gecikmeden bilgi vermesi çağrısında bulundu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.