banner913
banner932
banner1032
banner1038

14 yaşındaki çocuk sürücünün feci sonu

banner1020

14 yaşındaki Savaş Erdem Soybal, direksiyon başına geçti, süratli şekilde seyrederken Güzelyurt-Lefke eski ana yolunda yoldan çıkarak bir evin bahçe duvarına, ardından da evin duvarına çarptı. Feci kazada Savaş Erdem Soybal yaşamını yitirdi

banner974
14 yaşındaki çocuk sürücünün feci sonu

banner971
Güzelyurt-Lefke eski ana yolunda dün sabaha yakın 02.20’de meydana gelen trafik kazasında ehliyetsiz sürücü 14 yaşındaki Savaş Erdem Soybal, önce bir evin bahçe duvarına ardından da evin duvarına çarparak hayatını kaybetti.
Güzelyurt-Lefke eski ana yolunda, JG 531 plakalı aracı Güzelyurt’tan Aydınköy’e doğru sürüş ehliyetsiz, süratli ve dikkatsizce kullanan 14 yaşındaki Savaş Erdem Soybal, sola meyilli virajda yolun solundan çıkarak direksiyon hakimiyetini kaybedip bir evin bahçe  duvarına, ardından da evin duvarına çarparak durdu.
Sürücü 14 yaşındaki Savaş Erdem Soybal, kaza yerinde yaşamını yitirdi.
Önceki gece de Tuzla-Mutluyaka ana yolunda aracın çarptığı iki yayadan biri de hayatını kaybetmişti.
Bir gecede iki ölümlü kazayla, KKTC'de 2024'ün trafik bilançosunda ölü sayısı 6'ya yükseldi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.