banner913
banner932
banner1032

Yıldırım Masterleri, Dünya Barış Kupası'nda başarılı oldu

banner1020

Kuşadası’nda düzenlenen Dünya Barış Kupası Masterler Uluslararası Futbol Turnuvası'na katılan Yıldırım Masterleri, başarılı bir turnuva geçirmesine rağmen yarı finali ikili averajla kaçırdı

banner974
Yıldırım Masterleri, Dünya Barış Kupası'nda başarılı oldu

banner971

Her yıl Ekim ayının ilk haftasında Kuşadası’nda düzenlenen Dünya Barış Kupası Masterler Uluslararası Futbol Turnuvası, tamamlandı. 
Bu yıl üçüncüsünün düzenlendiği turnuvada Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Romanya’dan toplam 21 takım mücadele etti. Turnuvanın başlama vuruşunu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş yaparken, Altıntaş, “Tüm takımlara Büyükşehir Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu adına başarılar diledi. Zevkli ve çekişmeli mücadelelere sahne olan Dünya Barış Kupası 3. Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası’nda ülkemizden mücadele eden Yıldırım Masterleri başarılı bir turnuva geçirdiler. Yıldırım Masterleri ilk maçlarında Antalya Masterleri'ne 4-3 yenildikten sonra Narlıdere Masterleri'ni 3-1 ve Ayyıldız Masterleri'ni 1-0’lık skorlarla geçmesine rağmen, yarı final biletini ikili averajla kaçırarak turnuvadan elendi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.