banner913
banner932
banner1032
banner1038

Yeşilova’ya Ocak morali

banner1020

Alsancak Yeşilova, sonuncu Türk Ocağı karşısında geriye düştüğü maçta sonradan açılarak maçı 6 golle kazanıp, play out hattından iyice uzaklaştı. Maçı 10 kişi tamamlayan Türk Ocağı ise bir farklı yenilgi daha aldı

banner974
Yeşilova’ya Ocak morali

banner971
Stat: Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı
Hakemler: Hakan Ünal, Mehmet Ekşici, Sertan Alkın
A.Yeşilova: Dursun(Kemal), Hamis(Burak), Cemal, Mejdi, Bill Osman, Vakkas, Memduh(Yakup), Eyyüp, Marcel Adja(Arda), Jimmy Mwanga, Abdullah.
Türk Ocağı: Oguzhan, Yunus, Mutafa, Mehmet Uçar(Mete), Kemal, Ahmet(Mehmet İçer), Tuğberk, Emre, Mahmut(Cemal), Sillah, Hikmet
Goller: Dk. 39 Mwanga, Dk 42 ve 53 Memduh, Dk. 58 Adja, Dk. 77 Abdullah, Dk. 89 Mejdi (A. Yeşilova), Dk. 22 Mahmut(Türk Ocağı)
K.Kart: Yunus(Türk Ocağı)
 
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Süper Ligde 23. Hafta maçında Alsancak Yeşilova,  Türk Ocağı’nı geriye düşmesine karşın 6 – 1 mağlup etti.
Alsancak Yeşilova  –  Türk Ocağı maçı Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’nda oynandı. Hakan Ünal’ın yönettiği maça hızlı başlayanTürk Ocağı, oyuna tam konsantre olamayan rakibi karşısında Mahmut Fansa ile 1 – 0 öne geçti.
Alsancak Yeşilova golden sonra kendine gelirken Cemal’ın asistinde Mwanga’nın güzel golü ile skoru eşitledi. Memduh Sarıoğlu’nun frikik golüyle devre 2 – 1 tamamlandı.
Memduh Sarıoğlu ikinci devrenin başında golü atarken, skor 3 – 1 oldu. 58. Dk.Marcel, 83’te ise Abdullah’ın golleriyle skor 5 – 1 olurkun, Dk. 89’da Mejdi’nin kafa gollüyle skor 6 – 1 oldu ve maçta bu skorla tamamlandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.