banner913
banner932
banner1012

Yenicamililerin tişörtleri dikkat çekti

banner1020

Yenicami taraftarlarının kupa için özel tasarladıkları tişörtler yaratıcı dizaynı ve üzerindeki ifadeler ile beğeni toplarken, “Müsadenizle Çocuklar, This is Nicosia” sloganı dikkat çekti

banner974
Yenicamililerin tişörtleri dikkat çekti

banner971
Necati KÜLAHLILAR
NicosiaGroup Kıbrıs Kupası,final maçındaki organizasyon, atmosfer, maçve ödül töreni ile futbolseverlere unutulmaz bir akşam yaşatarak tamamlandı.
Yenicamililerinkupa için özel tasarladıkları tişörtler ise dikkat çekti. Maç bitiminde tüm takım ve bazı taraftarların giydikleri tişörtler, yaratıcıdizaynı ve üzerindeki ifadeler ile beğeni topladı.
“Müsadenizle Çocuklar, This is Nicosia” sloganıyla hem kulübün hem de kupanın sponsoru Nicosia Group’a teşekkürlerini ileten Yenicamililer, ayrıca kupanın Lefkoşa'da kalmasını da belirttiler.
Yenicami’nin kazandığı 8. Kıbrıs Kupası şampiyonluğuna özel olarak kupanın kazanıldığı yıllar ile yazılan “8 ve sonsuzluk” işaretleri bir arada kullanılarak, zaferin akıllarda yer tutması da sağlandı.
Formayı giyenlerden biri olan fanatik Yenicami taraftarı Betül Karayel de maç boyunca yaptıkları tezahüratlarda dedikleri gibi, kupanın Lefkoşa’da kalmasından büyük mutluluk duyduklarını, söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.