banner913
banner932
banner1012

Davulcu ile Lefke, masaya oturuyor

banner1020

Lefke yönetimi, camia ile adı özdeşleşen ve kulübe en başarılı sezonunu yaşatan Toygar Davulcu ile Pazartesi veya Salı günü masaya oturacak

banner974
Davulcu ile Lefke, masaya oturuyor

banner971
K-PET Süper Lig ekiplerinden Lefke’de, Adnan Doğruyol başkanlığındaki yönetim kurulu, Mehmet Solkanat ile yollar ayrıldıktan sonra yeni teknik adam arayışlarını tamamladı.
Lefke yönetimi, camia ile adı özdeşleşen ve kulübe en başarılı sezonunu yaşatarak Kıbrıs Kupasını kazandıran Toygar Davulcu’ya teklif götürdü.
Toygar Davulcu ile Lefke yönetimi, Pazartesi veya Salı günü masaya oturacaklar. Yapılacak görüşmede aralarında vefa bağı bulunan tarafların anlaşması beklenirken, belirleyici faktör, serbest transfer hakkı bulunan futbolcular olacak.
Lefke denince akla ilk gelen isimler olan Yakup, Aykut ve Kasım’ın, serbest transfer haklarını kulüplerinden yana kullanması ve Toygar Davulcu ile çok iyi anlaşan bu futbolcuların takımda kalması, anlaşmada belirleyici olacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.