banner913
banner932
banner1032

Yenicami, Çetinkaya'ya bunu hep yapıyor

banner1020

Yenicami, üç hafta içerisinde GAÜ-Çetinkaya ile ligde ve kupada oynadığı üçüncü maçı da kazanırken, Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası’nda yarı finale yükseldi

banner974
Yenicami, Çetinkaya'ya bunu hep yapıyor

banner971

Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası çeyrek finalinde ilk maçta GAÜ-Çetinkaya'yı 2-1 yenen Yenicami, rövanş mücadelesinde Lefkoşa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldiği rakibini bir kez daha yendi.

Mücadeleden 3-1'lik skorla galip ayrılan Yenicami, adını yarı finale yazdırırken, Yenicami'ye galibiyeti getiren golleri 11. dakikada John Ebuka, 75. dakikada Ünal Kaya ve 84. dakikada Tansel katdetti. İkinci devrenin başında bir topu direkten dönen GAÜ-Çetinkaya'nın tek golünü ise 50. dakikada Eko attı. Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası yarı final kuralarının gelecek hafta çekilmesi beklenirken, maçlar 21 Mart ve 4 Nisan tarihlerinde oynanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.