banner913
banner932
banner1032

Yalova, Çanakkale'nin umutlarını bitirdi

banner1020

AKSA 1.Lig’de play-off ikinci hafta maçında Dem’s Construction Çanakkale ile Yalova karşı karşıya geldi. Çanakkale uzun süre önde götürdüğü karşılaşmanın son bölümünde Yalova’nın gollerine engel olamayarak mücadeleyi 2-1 kaybetti

banner974
Yalova, Çanakkale'nin umutlarını bitirdi

banner971
Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı
Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Sertan Alkın, Yalçın Kabacıklı, Fatih Bardakçıoğlu
D.C.Çanakkale: Yusuf, Sami, Anıljan, Yunus, Barın, Mustafa, Gökdeniz, Özgür, Ekrem, Berkant, Mehmet
Yalova: Övgü, Hasip, Mustafa, Rüzgar, Aydın, Onur, Mehmet, Selçuk, Asrın, Sergülen, Mehmetali
Goller: 42’Özgür Şengünler (D.C.Çanakkale), 79’Sergülen Rüstemoğlu, 90’Ali Bingöller (Yalova)
 
AKSA 1.Lig’de play-off ikinci hafta maçında Dem’s Construction Çanakkale ile Yalova karşı karşıya geldi. Çanakkale uzun süre önde götürdüğü karşılaşmanın son bölümünde Yalova’nın gollerine engel olamayarak mücadeleyi 2-1 kaybetti ve Gönyeli’nin Binatlı’yı mağlup etmesiyle birlikte Süper Lig’e yükselme şansını yitirdi. Gönyeli Süper Lig’e yükselen son takım oldu.
Dem’s Cons. Çanakkale 42’de Özgür ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Maçın büyük bölümünü 1-0 önde götüren Mağusa temsilcisi 79’da Sergülen, 90’da ise Ali’nin gollerine engel olamadı ve maçı 2-1 kaybederek Süper Lig’e yükselme şansını yitirdi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.