banner913
banner932
banner1012

“Üç futbolcum milli olmalı”

banner1020

Gençler Birliği’nin teknik direktörü Hasan Topaloğlu, KKTC Milli Takımı kadrosunda, Gençler Birliği’nden üç futbolcunun yer alması gerektiğini vurguladı

banner974
“Üç futbolcum milli olmalı”

banner971

K-PET Süper Lig’in güçlü ekibi Gençler Birliği’nin teknik direktörü Hasan Topaloğlu, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Karması ve CONIFA 2017 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek KKTC Milli Takımı kadrosunda, takımı Gençler Birliği’nden üç futbolcunun yer alması gerektiğini açıkladı.

Hasan Topaloğlu’nun konu ile ilgili açıklaması şöyle:

“Gençler Birliği’nden daha önce Şenol ve Mehmet Erol, Milli Takım’a seçildi. Bu kez bu futbolcularımın yanında Arif’in de, bu sezon sergilediği performansla milli kadroya seçilmesini beklerim.

Çünkü geçen defa Arif’in seçilmemesi birçok kişiyi şaşırtmıştı. Kadro konusunda Fırat Hoca’mın en iyi seçimi yapacağına inanıyorum. Ancak bu üçlünün kadroda olmaması beni şaşırtacaktır.

Bu arada yarın oynayacağımız Koopbank Kıbrıs Kupası yarı final maçı öncesinde kampa girdik. İlk maçtan avantajlı skorla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız.”

Bu arada Fırat Canova’nın teknik direktörlüğünü yaptığı KKTC Milli Takım’nda yardımcı teknik direktör olarak Bülent Aytaç, kaleci antrenörü olarak ise Mahmut Yaman görev yapacak. Milli Takım kadrosunun 1-2 güne kadar açıklanması bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.