banner913
banner932
banner1032
banner1038

Hamitköy, işi sıkı tutuyor

banner1020

Hamitköy, play-out’un ikinci maçında Mesarya ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Pazar gününü de antrenman yaparak geçirdi

banner974
Hamitköy, işi sıkı tutuyor

banner971

K-PET 1.Lig Kırmızı Grup’ta play-out oynamak zorunda kalan Hamitköy, play-out’un ikinci maçında yarın Mesarya ile karşılaşacak.

İlk maçta Akova ile müthiş bir maç oynayan ve 5-5’lik beraberlikle karşılaşmadan ayrılan Hamitköy, bu maç sonrasında Pazar gününü dahi antrenman yaparak geçirdi. Teknik patron Ahmet Sakallı yönetiminde Pazar sabah 10:00’da yenileme yapan Hamitköy futbolcuları, bugün yapacakları son antrenmanla kritik Mesarya karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacaklar. Hamitköy’ün yarınki maçtan alacağı olası bir galibiyet takımın ligde kalmasını sağlayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.