banner913
banner932
banner1032

U12 ve U11 Şenliklerinin ikincisi Girne'de yapılacak..!

banner1020

banner974
U12 ve U11 Şenliklerinin ikincisi Girne'de yapılacak..!

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen U12 ve U11 şenliklerinin ikincisi Girne’de gerçekleşiyor. Geçtiğimiz gün Gazimağusa’da düzenlenen ve Gazimağusa ile İskele bölge takımlarının yer aldığı turnuvanın ardından Girne Acapulco Hotel Spor Tesisleri’nde Girne ve Güzelyurt takımları katılacak.. Bu bağlamda U12 (2013 doğumlular) ve U11 (2014 doğumlular) Futbol Şenlikleri ile ilgili başvurular daha önceden tamamlanmıştı.
Girne-Güzelyurt takımlarının katılacağı Girne’nin ev sahipliğindeki organizasyona; Doğan Türk Birliği, Türk Ocağı Limasol, Alsancak Yeşilova SK, Girne Halk Evi, Esentepe KKSK, T. Ersalıcı Dikmen Gücü SK, Baf Ülkü Yurdu, Lefke TSK, Serhatköy SK, Ozanköy SK ve Doğukent SK takımları yer alacak.
KTFF tarafından bu yaş grubunda düzenlenecek son şenlik 25 Mayıs 2024 tarihinde Lefkoşa bölge takımları arasında düzenlenecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.