banner913
banner932
banner1032

Türkkan, Çetinkaya ile anlaştı

banner1020

Süper Lig ekibi Dumlupınar’da son 5,5 yıldır kaleyi koruyan başarılı eldiven Türkkan Delideniz serbest transfer hakkını kullanarak Çetinkaya’yla anlaştı

banner974
Türkkan, Çetinkaya ile anlaştı

banner971
Serbest transfer hakkını kullanan Tremeşeli H. Dumlupınar’ın tecrübeli file bekçisi Türkkan Delideniz Çetinkaya'ya transfer oldu.
Geçen sezon Gençlik Gücü’nden kiralık olarak kaleyi koruyan Kemal Bağbal’ın takımına dönmesi sonrasında kaleci arayışlarına başlayan sarı kırmızılılar Türkkan Delideniz ile anlaştı.
TÜRKKAN YUVAYA VEDA ETTİ
Türkkan eski takımı Dumlupınar'a sosyal medya sayfasından veda etti: Veda paylaşımı şöyle:
Ayrılıklar da sevdaya dahildir.Alt yapısından çıktığım sonra yuvama evime döndüğüm canım kulübüm son beş buçuk sezonumuzu verdiğimiz abilerim öz kardeşlerim iyiki varsınız çok başarılı olacağınıza geleceğin bir çok yıldızına sahip ailem elveda zamanı, sizleri çok seviyorum güzel ailem Hüseyin Mertol hocama artı çok büyük bir parantez açmak isterim ne hakkın ne yaptıkların üstümde hakkı ödenmez kral hocam görüşmek üzere, herkese hakkım helaldir tüm yöneticilerime hocalarıma başarılar.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.