banner913
banner932
banner1012

Tolga kalesinde güven verdi

banner1020

banner974
Tolga kalesinde güven verdi

banner971
Futbolda 2020 – 2021 sezonunun iptal edilmesine rağmen, genç futbolcularının gelişimi adına antrenmanlarını sürdüren ve hazırlık maçı oynayan 4 kulüpten olan Hamitköy, son hazırlık maçında Yenicami’yi 3-2 mağlup etmişti.
Yenicami karşısında Hamitköy’ün en başarılı isimlerinden biri ise genç kaleci Tolga Nergiz olmuştu. Maçı lig maçı ciddiyetinde oynayan ve sakatlanma pahasına kurtarışlar yapan Tolga, bir pozisyonda ayağına darbe alarak kötü şekilde sakatlandı.
İlk tedavisi Hamitköyfizyoterapisti Mustafa Soykurt tarafından yapılan Tolga, maça sakat sakat devam ettiği süre içerisinde kalesinde 2 gole engel olamadı. Kalesinde güven veren Tolga, maçın ilerleyen bölümlerinde ise yerini Batuhan’a bıraktı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.