banner913
banner932
banner1012

Tek hedef finale yükselmek

banner1020

Northerland Kıbrıs Kupası’nda yarı final rövanş maçlarında bugün Karşıyaka ile Göçmenköy, T.H. Dumlupınar ile Mağusa Türk Gücü finale yükselme hedefiyle sahaya çıkacaklar

banner974
Tek hedef finale yükselmek

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonun düzenlediği Northerland Kıbrıs Kupası’nda yarı final ikinci maçları oynanıyor. Kupada bugün oynanacak rövanş maçları sonucunda finale çıkacak takımlar belli olacak.
Yarı finalin ilk maçlarında Mağusa Türk Gücü 1 - Tremeşeli Holding Dumlupınar 1 ve Göçmenköy 2 - Karşıyaka 1 sonuçları alınmıştı.

OSHAN: SAHAMIZDAKİ MAÇI KAZANIP FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ
Karşıyaka Teknik direktörü Caner Oshan yaptığı açıklamada kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız ikinci maçı kazanıp Kupada finale çıkmak istiyoruz. Futbolcularmızla herşeyi konuştuk En iyisini yapacağız.Göçmenköy’ünde gücünü biliyoruz ama kendi sahamızdaki maçı kazanıp final oynamak istiyoruz.

AKTUNÇ: FİNALE ÇIKMAK İSTİYORUZ
Göçmenköy Teknik Direktörü Nazım Aktunç ise kupa maçı için yaptığı açıklamada kazanmak için oynayacaklarını ifade ederek “İlk maçta 2- 1 kazandık ama Karşıyaka’da ikinci maçta iyi bir skor alıp finale çıkmak istiyoruz” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.