banner913
banner932
banner1012

Tarazi: Önceliğimiz gruptan çıkmak

banner1020

Mevlevi antrenörü HişamTarazi, “Yönetim kurulumuzun çalışmalarını boşa çıkarmamak için başarıya odaklandık. Gruptan çıkmak ilk önceliğimizdir.” açıklamasını yaptı

banner974
Tarazi: Önceliğimiz gruptan çıkmak

banner971
Niyazi Ergülen
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen İktisatbank Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2.Ligi'nde geriye sayım başlarken, takımlar da son hazırlıklarını ve son takviyelerini yaptılar.
Hişam Tarazi yönetiminde yeni sezona hazırlanan Mevlevi, ilk haftada Cumartesi günü Yeşil Harnıp Kozanköy ile Atilla Topaloğlu Sahasında karşılaşacak.
Mevlevi’nin deneyimli antrenörü Hişam Tarazi, Yeşil  Harnıp Kozanköy maçı öncesinde şu açıklamaları yaptı:
“Şubat ayından bu yana hazırlıklarımız devam ediyor.İyi çalışmamızın yanı sıra yapmış olduğumuz transferlerinde bizlere katkısı olacaktır.
Başkan ve yönetim kurulumuzun çalışmalarını boşa çıkarmamak için teknik heyet ve sporcular olarak başarıya odaklandık.Gruptan çıkmak ilk önceliğimiz ve hedefimizdir. Tüm takımlara başarılar dilerim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.