banner913
banner932
banner1032

"Sporcularımızın sağlığını riske etmeyiz"

banner1020

Mesarya kulübü eş başkanı Ömür Devecioğlu, sporcularının sağlığını riske etmemek ve alınan önlemlere yardımcı olmak amacıyla antrenmanlara ara verdiklerini açıkladı

banner974
"Sporcularımızın sağlığını riske etmeyiz"

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), Bakanlar Kurulu'nun almış olduğu karar doğrultusunda tüm futbol karşılaşmalarının 22 Mart tarihine kadar iptal etmesinden sonra takımlar da antrenmanları iptal etmeye başladılar.

K-PET Birinci Lig lideri Mesarya da korona virüs tedbirleri çerçevesinde A Takım ve alt yapıdaki tüm yaş gruplarının antrenmanlarının iptal edildiğini açıkladı.

Mesarya kulübü eş başkanı Ömür Devecioğlu tarafından yapılan açıklama şöyle;

“Kulübümüz pandemi haline gelen virüs salgını nedeniyle ülkemizde alınan önlemleri de göz önünde bulundurarak sporcularımızın sağlığını riske etmemek ve alınan önlemlere yardımcı olmak amacıyla bir süreliğine antremanlar dahil sportif faaliyetlerine ara vermiştir.

Antrenmanlarımızın ne zaman başlayacağını yaşanacak gelişmelere göre açıklayacağız. Bu arada ertelemek zorunda kaldığımız rakı gecesini de sağlıklı günler geri geldikten sonra gerçekleştireceğiz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.