banner913
banner932
banner1032

Serhat, Hamitköy’e hayat verdi

banner1020

Hamitköy, ilk devre geriye düştüğü maçta Düzkaya’yı yıldızı Serhat’ın 3 golüyle geçerken, üst üste 2. galibiyetini aldı. Özgür ise asistleriyle skora katkı koydu.Düzkaya ise ilk devreyi önde tamamlamasına rağmen mağlup olmaktan kurtulamadı

banner974
Serhat, Hamitköy’e hayat verdi

banner971
Stadyum: Göçmenköy Stadı
Hakemler:  Hakan Ünal, Burak Yiğit, İrfan Alıcı
Hamitköy: Mahmut Demirgan, Hasan Tulum, Salih Sakallı, Eser, Serhat, Salih Adakan, İsmail, Sinan, Cuma, Adem, Ersan
Düzkaya: Ali Karal, Serkan, Berke, Ümit, Salih Zencirkıran, Emre Bayırlı, Eren, Bayram, Mehmet Kuşçu, Erdem, Önder
Goller:  10, 70 ve 71.Dk Serhat (Hamitköy)- 34.Dk Önder, 45.Dk Emre Bayırlı (Düzkaya)
 
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Birinci Ligde 25. Hafta maçındaHamitköy, Düzkaya’yı konuk etti.
Göçmenköy Stadında oynanan Hamitköy – Düzkaya maçını Hakan Ünal yönetti. Maça 2 takım da hızlı başlarken, Hamitköy yıldızı Serhat’ın uzak mesafeden attığı golle 1 – 0 öne geçti. Geriye düşen Düzkaya, daha atak oynamaya başlarken, Emre’nin yarattığı pozisyonda Önder’in klas golüyle 1 – 1’i yakaladı. İlk devrenin son anlarında Emre’nin 6 pas içinde şutu Ersan’a da çarpıp ağlara gitti. 1 – 2
İkinci devreye etkili başlayan Hamitköy özellikle Özgür’ün ara paslarıyla pozisyonlar üretmeye başladı. Özgür’ün ara paslarında 1 dakika içerisinde Serhat ile 2 gol bulan Hamitköy, 3 – 2 öne geçip, bu skoru maç sonuna kadar korumayı başardı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.