banner913
banner932
banner1012

Semih Ünaldı’dan şok karar

banner1020

banner974
Semih Ünaldı’dan şok karar

banner971
 Aksa Süper Lig ekibi Lefke takımının genç yeteneği ve bu sezon transferin gözdeleri arasında olan Semih Ünaldı başka takımlara transferi ile ilgili yaşanan gelişmeler nedeniyle futbolu bırakma kararı aldığını kamuoyuyla paylaştı.
Ligib yeni ekibi Miracle Değirmenlik’in yakından ilgilendiği oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Hayatımın bir parçası olan futbola karşı bana bu kararı aldıran hiç bir bireye hakkımı helal etmiyorum” açıklamasını yaptı.
Semih Ünaldı’nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle:
Beni futboldan soğutan bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim işlerin bukadar yokuşa sürülmesi yerine herkesin menfaati düşünülerek hareket edilsede, biz futbolcularda mağdur kalmasaydık futbol yaşantıma nokta koyduğumu buradan belirtmek isterim hayatımın bir parçası olan futbola karşı bana bu kararı aldıran hiç bir bireye hakkımı helal etmiyorum benim hayatımı ben çizebilirim başkası değil bu hayat benim….”
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.