banner913
banner932
banner1012

Sakallı: Resmi açıklamayı beklemekteyiz

banner1020

Ahmet Sakallı, “Hamitköy olarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonundan yapılacak olan resmi açıklamayı beklemekteyiz.Başkanımız Hasan Sertoğlu, 8 haftalık hazırlık süreci vereceğini açıkladı. Bu süre de bize hazırlanmak için yeterli olacak.” açıkamasını yaptı

banner974
Sakallı: Resmi açıklamayı beklemekteyiz

banner971
K-PET Süper Lig ekiplerinden Hamitköy’ün başarılı teknik direktörü Ahmet Sakallı, şu an antrenman yapmadıklarını açıkladı.
Ahmet Sakallı, Hamitköy’de son durum ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:
“Hamitköy Spor Kulübü olarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonundan yapılacak olan resmi açıklamayı beklemekteyiz.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanımız Hasan Sertoğlu, 8 haftalık hazırlık süreci vereceğini açıkladı. Bu süre de bize sezona hazırlanmak için yeterli olacaktır.
Futbolcularımız bireysel olarak çalışmalarını sürdürmektedirler. Ancak takım halinde antrenmanları yasaklar konduğu dönemde durdurduk. Resmi açıklama yapılmadan da sahaya inmeyi düşünmüyoruz.
Sonuçta öncelik sağlıktır. Bu nedenle Dünyada uygulanan sağlık prosedürünün benzerinin uygulanması ile de futbolumuzun başlayacağını biliyoruz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.