banner913
banner932
banner1012

Sakallı, Akkuyu’ya başarılar diledi

banner1020

Ahmet Sakallı, Gençlik Gücü’ne transfer olan takımın yıldızı Hasan Akkuyu’ya başarılar dilerken, “Hamitköy’ün altın çocuğuna başarılar, dilerim.”ifadesini kullandı

banner974
Sakallı, Akkuyu’ya başarılar diledi

banner971
K-PET Süper Lig ekiplerinden Hamitköy’ün başarılı teknik direktörü Ahmet Sakallı, Gençlik Gücü’ne transfer olan takımın yıldızı Hasan Akkuyu’ya başarılar diledi.
Ahmet Sakallı’nın açıklaması şöyle:
“Hasan Akkuyu ile çocukluğundan bu yana çalıştım. Yıllarca iyi çalışarak büyük bir aşama gösterip, önemli bir futbolcu oldu.
Hamitköy takımına da her kategoride başarıyla hizmet verdi. A Takımımızın başarılarında da büyük bir rolü vardır. Kendisi kulübümüze hizmet etmiştir. Artık yeni bir maceraya atıldı.
Ben, bizimle büyüyen ve Hamitköy’ün altın çocuğu olan Hasan’a çıktığı yeni yolda şans ve başarılar diliyorum. Başarılı olacağına da eminim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.