banner913
banner932
banner1012

Ozanköy, Düzkaya’ya vize vermedi

banner1020

Ozanköy, 11 maç üst üste kazanan Düzkaya’yı mağlup ederek Süper Lige yükselme şansını son haftaya taşıdı. Düzkaya ise Orçun Volkan yönetiminde ilk kez mağlup olarak Süper Lige yükselmek için son haftayı beklemeye başladı

banner974
Ozanköy, Düzkaya’ya vize vermedi

banner971

Yer: Mustafa Özkayım Stadı

Hakemler:Mehmet Sezener, Necmi Bulut, Cemal Sarı

Ozanköy: Mehmedemin,Hasan,        Ali,Saydam (Dk.75 Özcan Saygı), Yulian,Bekir,Yıldız, Aytun,Muhammed,Aksel (Dk.55 Lawrance),Mustafa Çiçekli,Ersal(Dk.70 Özcan Dağ)

Düzkaya: Yunus ,Serkan,Berke, Okan,Yağış,Mustafa Akış (Dk.73 Salih),Uğur(Dk.23 Süleyman),Nersin, Cenker, Ferdi, Ahmet (Dk.78 Hüseyin)

Goller: Dk.8 Bekir,Dk.37 Mustafa Çiçekli, Dk.45 Aytun, Dk.68 Saydam (Ozanköy)- Dk.33 Ahmet Karal, DK.44 Süleyman (Düzkaya)

K-PET Birinci Ligin 29. hafta maçında zirveyi ilgilendiren bölge derbisinde Ozanköy ile Düzkaya arasındaki mücadelede gülen taraf Ozanköy oldu.

Ozanköy kalecisi Mehmedemin’in yıldızlaştığı maçın hemen başında Bekir ile 1-0 öne geçen Ozanköy'ün golüne Düzkaya 33.dakikada Ahmet Karal ile cevap verdi. 1-1

Bu golden 4 dakika sonra Ozanköy Mustafa Çiçekli ile yeniden öne geçti. 2-1 Düzkaya 44. dakikada Süleyman ile yeniden skora dengeyi getirdi. 2-2 İlk yarının son saniyesinde Aytun Ozanköy’ü bir kez daha öne geçirince, devreyi 3-2 önde kapattı.

İkinci yarının 68. dakikasında Saydam ile penaltıdan farkı ikiye çıkaran Ozanköy, maçtan 4-2 galip ayrılıp, puanını 57'ye çıkarırken, Düzkaya ile arasındaki puan farkını da ikiye düşürdü. Bu sonuçla Süper Lige direk yükselecek ikinci takımın son haftada belirlenecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.