banner913
banner932
banner1012

Oy ve Ogan, Maraş’a veda etti

banner1020

Maraş Gençlik Spor Kulübü başkanlığından ayrılan Hasan Oy ile teknik direktörlükten ayrılan Ahmet Ogan, Maraş kulübüne veda etti

banner974
Oy ve Ogan, Maraş’a veda etti

banner971

Maraş Gençlik Spor Kulübü başkanlığını iki yıldır başarılı bir şekilde sürdürdükten sonra yeni dönemde görevinden ayrılan Hasan Oy, sezon boyunca birlikte çalıştığı ekibi ve teknik direktörlükten ayrılan Ahmet Ogan ile veda yemeğinde bir araya geldi.

Göreve geldiği ilk yılında Maraş Gençlik ile İkinci Lig’den, Birinci Lige çıkarma başarısı gösteren Hasan Oy başkanlığındaki yönetim kurulu, tarihinde ilk kez mücadele ettikleri Birinci Lig’de de takımın dördüncü sırayı almasını sağlayarak, başarılı bir sezonu geride bıraktılar. Sezon boyunca kader birliği yaptığı yöneticiler ve teknik kadro ile yemekte bir araya gelen Hasan Oy, süreç içerisinde çok büyük özveri ve çalışma içerisinde olan yöneticilerine, teknik ekibine yapmış oldukları katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Oldukça neşeli bir ortamda gerçekleştirilen veda yemeğinde sezon içesinde yaşanan önemli anılar konuşularak keyifli bir akşam geçirilirken, yöneticiler ve teknik ekip sezon yorgunluğunu da üzerlerinden atmış oldular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.