banner913
banner932
banner1012

Omonialı Ada, Dumlupınar ile çalışıyor

banner1020

Omonia’nın U19 Takımının formasını giyen Ada Eseller, pandemi süreci nedeniyle Güney Kıbrıs’a geçemezken, antrenman ve maç eksikliğini, Yonpaş Dumlupınar takımında gideriyor

banner974
Omonialı Ada, Dumlupınar ile çalışıyor

banner971
Kıbrıs’ın önemli kulüplerinden Omonia’nın U19 Takımının formasını giyen Ada Eseller, pandemi süreci nedeniyle Güney Kıbrıs’a geçemiyor.
Ada Eseller, pandemi süreci bittikten sonra yeniden takımına döneceğini söylerken, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Pandemi süreci nedeniyle Güney Kıbrıs’a geçemiyorum. Bu nedenle de bana yardımcı olan Yonpaş Dumlupınar ile çalışıyorum.
Omonia kulübü bana her hafta, haftalık çalışma programı yapıyor. Profesyonel bir program çerçevesinde antrenmanlarımı yapıyorum. Ayrıca kişisel performans antrenörü olan Yeni Boğaziçi’nin eski futbolcusu Muhammed Diallo ile de çalışıyorum.
Yonpaş Dumlupınar’ın oynadığı dostluk maçlarında da oynayarak, aldığım süre içerisinde maç eksiğimi de gideriyorum.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.