banner913
banner932
banner1012

Hamitköy’de birlik beraberlik günü

banner1020

Hamitköy – Yonpaş Dumlupınar arasında oynanan dostluk maçı, Hasan Akkuyu ve penaltıdan Burak Karabacak’ın karşılıklı golleriyle 1 – 1 berabere tamamlandı

banner974
Hamitköy’de birlik beraberlik günü

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun pandemi süreci nedeniyle kulüplerin onayıyla 2020 – 2021 sezonunu iptal etmesine rağmen, genç futbolcularının gelişimi için antrenmanlarını sürdüren 2 kulüp, Hamitköy ile Dumlupınar bugün dostluk maçında karşılaştılar.
Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadında oynanan ve master hakemlerin yönettiği Hamitköy– Yonpaş Dumlupınar karşılaşması saat 12:00’de başladı.
Karşılaşmanın ilk devresi oldukça çekişmeli geçerken, 2 takımın girdiği pozisyonlardan gol sesi çıkmadı ve devre 0 – 0 sona erdi.
İkinci devreye Yonpaş Dumlupınar daha etkili başlarken Burak Karabacak’ın penaltı golüyle konuk ekip 1 – 0 öne geçti. Golden sonra hareketlenen Hamitköy’de, takımın yıldızı Hasan Akkuyu’nun ceza sahası dışından attığı klas golle maça denge geldi.
Oyunun son bölümünde yedek futbolcularına daha çok şans veren 2 ekibin ataklarından gol çıkmayınca, maç 1 – 1 berabere tamamlandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.