banner913
banner932
banner1012

MTG uzatmada turladı

banner1020

Son yıllarda kupa finallerine ambargo koyan Mağusa Türk Gücü, uzatma bölümünde bulduğu 3 golle ezeli rakibi Dumlupınar’ı mağlup ederek Northernland Kıbrıs Kupası’nda bir kez daha finale yükseldi

banner974
MTG uzatmada turladı

banner971
Stadyum:Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı
Hakemler: Osman Özpaşa, Yusuf Atlar, Emre Çevikdal
T.H Dumlupınar: Türkkan, Adjessa, Olcay, İsmail, Berk Büyükkal, Mert, Mehmet Altın, Cedric, Tahsin, Kadir, Turgut
MTG: Ufuk, Uğur, Mehmet Gürlü, Emre Özsin, Mustafa Salk, Erhun, Ünal, Doukara, Doğukan, Dinopeter, Zihni
Goller: Dk. 91 Ünal, Dk. 105 Doukara, Dk. 112 Dinopeter (MTG)
Kırmızı Kart:119 Mehmet Altın (Dumlupınar)
 
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Northernland Kıbrıs Kupası’nda finalistlerin belirlendiği yarı final 2. maçları dün oynandı. 1 – 1 tamamlanan ilk maç sonunda 2. maçta Dumlupınar, Mağusa Türk Gücü’nü konuk etti.
Dr Fazıl Küçük Stadında oynanan Dumlupınar – Mağusa Türk Gücü maçını Osman Özpaşa yönetti. Maçın ilk devresinde her 2 takım da gol bulamazken, Mağusa Türk Gücü’nden Emre Özsin’in golü, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Devrenin son bölümünde Dumlupınar Mert ile net pozisyonu harcayınca devre 0 – 0 sona erdi.
 İkinci devrede daha etkili olan Mağusa Türk Gücü hücuma yönelik değişiklikler yapmasına rağmen gol bulamadı. Dumlupınar da gol atamayınca maçın 90 dakikası 0 – 0 sona erdi.
Uzatma dakikalarına hızlı başlayan Mağusa Türk Gücü, 91’de Erhun’un ortasında Ünal’ın kafasıyla 1 – 0 öne geçti. Golden sonra rahatlayan Mağusa Türk Gücü, moralmen çöken Dumlupınar karşısında Doukara ve Dinopeter ile skoru 0 – 3 yapıp finale yükseldi. Mağusa Türk Gücü’nün finaldeki rakibi Göçmenköy oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.