banner913
banner932
banner1012

MTG 2. devreye salonda başlayacak

banner1020

Süper Lig lideri Mağusa Türk Gücü ikinci devre hazırlıklarına bugünden itibaren salonda yapacağı çalışmalarla başlayacak. MTG Cuma günü ise Acapulco Hotel’de kampa girecek

banner974
MTG 2. devreye salonda başlayacak

banner971
Necati KÜLAHLILAR
AKSA Süper Ligi’nin ilk devre lideri Mağusa Türk Gücü Ligin ikinci devresi için bugün hazırlık çalışmalarına başlıyor.
Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu yaptığı açıklamada bugün ve yarın salonda çalışmalar yaparak ikinci devre hazırlıklarına başlayacaklarını bildirdi.  Oraloğlu Perşembe günü ise sahamızda çalışmalara devam edip, Cuma günü ise Girne'de Acapulco Otel’de kampa gireceğiz” dedi. 
İkinci devre çalışmalarına Acapulco Otel’de devam edip cumartesi günü ise Küçük Kaymaklı takımı ile hazırlık maçı yapacaklarını açıklayan MTG teknik patronu Ali Oraloğlu kamp çalışmalarının ardından hazırlık maçları dahilinde 15 Ocak’ta Mağusa'da ChinaBazaar Gençlik Gücü ve 21 Ocak’ta ise Güzelyurt’ta Binatlı takımı ile karşılaşacaklarını sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.