banner913
banner932
banner1012

Mostafa Mohamed, Galatasaray'da kalacak mı?

banner1020

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Mostafa Mohamed'in menajerinden transfer açıklaması geldi

banner974
Mostafa Mohamed, Galatasaray'da kalacak mı?

banner971
Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'in menajeri Ahmed Yahya, başarılı oyunun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Skorer'de yer alan habere göre MostafaMohamed'inmenajeriAhmed Yahya, Sada Al-Balad kanalına telefon ile bağlanarak Galatasaray'ın henüz MostafaMohamed'in bonservisini almak adına resmi bir adım atmadığını ifade etti.
Yahya, "Galatasaray'dan henüz resmi bir adım gelmedi ama zamanları var." ifadelerini kullandı.
Yahya, Galatasaray'ın son satın alma maddesini aktif hale getirmek için daha zaman olduğunu belirterek, olimpiyatlardan sonra MostafaMohamed için birçok teklif beklediğini söyledi.
Yahya transfere açık kapı bırakırken, "MostafaMohamed ile birçok kulübün ilgilenmesi doğal ama henüz resmi bir teklif ulaşmadı. Herkes olimpiyatları bekliyor ve onun için bir sonraki adım harika olacak." ifadelerini kullandı.
Galatasaray devre arasında Mısır'ın Zamalek kulübünden 23 yaşındaki golcü oyuncu MostafaMohamed'i satın alma opsiyonuyla kiralamıştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.