banner913
banner932
banner1012

Mishalili, Cihangir masalı

banner1020

Cihangir, Baf Ülkü Yurdu'nu 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek ikinci haftada maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Mishali maçta hat trick yaptı

banner974
Mishalili, Cihangir masalı

banner971

Yer: Cihangir Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Halil Erdem Canaloğlu, Cemal Sarı

Cihangir: Mehmedemin, Nurettin, Behiç, Musa(Hüseyin), Çağlar, Mishali, Ndue(Ali), Eric, Erol, Mikail(Gökhan), Zihni

Baf Ülkü Yurdu: Erdoğan, Fikri, İbrahim, Hasan(Mustafa Kemal), Ahmet, Erkan(Ömer), Simbo, Azat, Yankı(Berk), Kossi, Adeola

K-PET Süper Lige iyi başlayan Cihangir, sezona kendisi gibi 3 puanla başlayan Baf Ülkü Yurdu'nu 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek ikinci haftada maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Mishali Mishali maçta hat trick yaparak günün yıldızı olurken, ilk maçta olduğu gibi ikinci maçta da çok iyi bir performans ortaya koydu.

Baştan sona Cihangir üstünlüğünde geçen maçın ilk devresini Cihangir, Musa ve Mishali'nin golleriyle 2-0 önde tamamladı.

İkinci devrede üstünlüğünü daha da artıran Cihangir, Mishali'nin 2 ve Eric'in golleriyle maçı 5-0 kazandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.