banner913
banner932
banner1032

Lefke, şeytanın bacağını Lefkoşa’da kırdı

banner1020

Süper Ligin batı ekibi Lefke konuk olduğu Yenicami’yi 3 – 1mağlup ederek haftalardır son dakika kaybettiği puanların acısını çıkararak rakibine bir adım daha yaklaştı

banner974
Lefke, şeytanın bacağını Lefkoşa’da kırdı

banner971
Stat: Atatürk Stadı
Hakemler: Mehmet Sezener, Emre Çevikdal, Şahin Coşkun
Yenicami: İdris, Mahmut, Tunç(Dk.64 Görkem), Emirhan, Karan(Dk.46 Yakup), Hüseyin, Serge Abaka (Dk.72 Kemal), Koray, Tahir, Ali, Hüseyin Arifoğlu.
Lefke: İrfan, Yakup, M. Tahsildaroğulları, Kaan, Yılmaz, Issa Constantinides(Dk.90 Uvanç), Hasan (Dk.64 Erkan (Dk.85 Mehmet Ali), Armstrong Chidi, Yao Kouassi, Berk (Dk.64 Okan), Gökhan.
Goller: Dk.28 Tunç Çalışkan (Yenicami) – Dk.7 Yılmaz Şipal, Dk.31 Yao Kouassi, Dk.86 Issa Constantinides (Lefke)
Kırmızı Kartlar: Dk.90 Ali Üçtaş (Yenicami) – Dk.90 Gökhan Titiz (Lefke)
 
 
AKSA Süper Lig’in 23’üncü haftasında Yenicami ile Lefke karşı karşıya geldi.
Atatürk Stadı’nda yer alan mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf 3-1’lik skorla Lefke oldu. Ligde dört maç sonra kazanan Lefke’ye galibiyeti getiren golleri 7’nci dakikada Yılmaz Şipal, 31’inci dakikada Yao Kouassi ve 86’ncı dakikada Issa Constantinides kaydetti. Yenicami’nin tek sayısı 28’inci dakikada Tunç Çalışkan’dan geldi.
Maçın 90’ıncı dakikasında Yenicami’den Ali Üçtaş, Lefke’den de Gökhan Titiz kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Bu sonucun ardından ligde galibiyet hasreti beş maça çıkan Yenicami 28 puanda kaldı, Lefke ise puanını 26’ya yükseltti. Ligde gelecek hafta Yenicami, Türk Ocağı’na konuk olacak. Lefke ise Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.