banner913
banner932
banner1012

Kupada yarı final eşleşmeleri belirlendi

banner1020

Koopbank Kıbrıs Kupası yarı final eşleşmeleri, yapılan kura çekimiyle belirlendi. Kura çekimi sonrasında Gençler Birliği ile Türk Ocağı, Yalova ile de Küçük Kaymaklı eşleşti

banner974
Kupada yarı final eşleşmeleri belirlendi

banner971

Soydan SAKALLI

Futbolda Koopbank Kıbrıs Kupası yarı final eşleşmeleri dün yapılan kura çekimiyle belirlendi.

Futbol Federasyonu Ahmet Sami Topcan Toplantı Salonu'nda yapılan kura çekimi sonucunda eşleşmeler belli oldu. Gençler Birliği, Yalova, K.Kaymaklı ve Türk Ocağı takımlarının yarı finale kalmayı başardığı Koopbank Kıbrıs Kupası'nda eşleşmeler sonucunda ilk maçlar 12 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Çift maç usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonucunda finalistler belirlenecek. Eşleşmelerde ikinci maçlar ise 26 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

Her 2 eşleşmenin saat: 16:00’da başlayacağı açıklanırken, Yalova başkanı Tahsin Mertekçi ve Küçük Kaymaklı başkanı Hasan Tosunoğlu arasında yapılan görüşmede, maçın Üner Berkalp Stadı’nda gece oynanması da gündeme geldi.

İKİ GÜNLÜK KAMP İMKANI SAĞLANACAK

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu, kura çekiminde yaptığı açıklamada Koopbank Kıbrıs Kupası yarı finale kalan takımlara başarılar dilerken, 4 – 11 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan CONIFA Avrupa Şampiyonası’na dikkat çekti. Hasan Sertoğlu, CONIFA Avrupa Şampiyonası’na yönelik yapılacak yardımlara dikkat çekti.

Kupanın sponsoru Hasan Tosunoğlu ise kupada yarı finale kalan takımlara başarılar dilerken, finale kalacak olan takımlara, final maçı öncesinde 2 günlük kamp imkanı sağlayacaklarını açıkladı.

Kura çekimine katılan Gençler Birliği yöneticisi Birol Şoför, Türk Ocağı başkanı Fahri Altınör, Yalova başkanı Tahsin Mertekçi ve Küçük Kaymaklı başkanı Hasan Tosunoğlu eşleşmeler sonrasında yaptıkları açıklamalarda, rakiplerine başarılar dilerlerken, finale yükselme hedefinde olacaklarını vurguladılar.   

FİNAL GECE MAÇI OLACAK

Koopbank Kıbrıs Kupası final karşılaşması Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı'nda gece maçı olarak oynanacak. Stadın gece maçları için düzenlenmiş halinin açılış töreni de final karşılaşması öncesinde gerçekleştirilecek. Final karşılaşmasının tarihi tam kesinleşmemiş olsa da sezon bitimi sonrasındaki, ilk Cuma günü olan 12 Mayıs’ta oynatılması bekleniyor.

Eşleşmeler şöyle:

İskele Cumhuriyet Stadı: Gençler Birliği – Türk Ocağı (Saat: 16:00)

Fikri Karayel Stadı: Yalova – Küçük Kaymaklı (Saat: 16:00)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.