banner913
banner932
banner1012

Kulüpler Birinci’ye tepkili

banner1020

Kulüpler Birliğinin toplantısında konuşma yapan başkan vekili Aytaç Karavezirler ile kulüp başkanları, KTFF genel kurulunu mahkemeye taşıdığı için KTFF başkan adayı Tekin Birinci’ye tepki gösterdiler

banner974
Kulüpler Birinci’ye tepkili

banner971
Kulüpler Birliği bugün Kulüpler Birliği başkan adayı da olan başkan vekili Aytaç Karavezirler başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi.
Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya kulüplerin birçoğu katılırken, toplantıya gelemeyen kulüp başkanları temsilci gönderdiler. Divan başkanı Aytaç Karavezirler toplantıda açılış konuşması gerçekleştirdi.
Aytaç Karavezirler konuşmasında Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu genel kurulunu mahkemeye taşıdığı için Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun 5 Haziran’da gerçekleştirilecek genel kurulunda başkan adayı olan Tekin Birinci’ye tepki gösterdi.
Aytaç Karavezirler’den sonra konuşmak için kürsüye çıkan başkanlar da aynı nedenden dolayı Tekin Birinci’ye tepki gösterirlerken, bu zor dönemde kulüpleri rahatlatacak işlerle uğraşmak yerine, mahkeme ile uğraşmak zorunda olmanın gereksizliğine vurgu yaptılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.