banner913
banner932
banner1012

KTFF MHK, TFF'nin Antalya'daki Kış Semineri'ne katıldı

banner1020

KTFF MHK Başkanı Sadık Özbilgehan, Başkanvekili Derviş Atakan ve Süper Lig Hakemleri Tufan Çerçioğlu ile Ferhat TunaTFF MHK Antalya Kış Semineri’ne katıldılar

banner974
KTFF MHK, TFF'nin Antalya'daki Kış Semineri'ne katıldı

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Türkiye Futbol Federasyonu’nun davetlisi olarak TFF MHK Antalya Kış Semineri’ne katıldı. Seminerde KTFF MHK Başkanı Sadık Özbilgehan, Başkanvekili Derviş Atakan ve Süper Lig Hakemleri Tufan Çerçioğlu ile Ferhat Tuna katıldı. Seminerin açılışını TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaparken, açılış konuşmasında KTFF MHK katılımcılarına ve KTFF’ye de hoş geldiniz mesajı verdi. Konuşmaların ardından Hugh Dallas ve TFF MHK Eğitimcileri, teknik konularda sunum gerçekleştirdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.