banner913
banner932
banner1012

KTFAD, antrenörleri ödüllendirecek

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği(KTFAD), BTM 2. Lig’de başarılı olan antrenörleri ödüllendirecek

banner974
KTFAD, antrenörleri ödüllendirecek

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nde (KTFAD) Eylül ayı sonunda yapılan genel kurul sonrasında başkanlığa getirilen Süleyman Göktaş yönetiminde dernek lokalinde yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında bazı önemli kararlar alındı.
KTFAD yönetimi tarafından futbol liglerinin tamamlanmasının ardından yapılan yılın başarılı antrenörler ödül töreni sonrasında, ligi daha sonra tamamlanan Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Lig’de başarılı olan antrenörler de ödüllendirme kararı alındı. Dernek başkanı Süleyman Göktaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından 2019-2020 futbol sezonu sonunda başarılı olan antrenörler belirlenerek 7 Ekim Çarşamba akşamı saat 19.00’da Lefkoşa EziçRestorant’da gerçekleştirilecek yemekli ödül töreninde ödülleri verilecek.
Dernek yönetimi ödül töreni öncesinde saat 18.00’de Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneğinde (KTSYD) yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirecek.   
KTFAD tarafından ödüllendirilecek olan antrenörler şöyle:
BÖLGESEL TERFİ MÜSABAKALARI (BTM) 2.LİG
Play-Off Finalleri
Şampiyon Yeni Erenköy Antrenör Cenk ŞerenYardımcı Antrenör Eren Kara
FinalistGaziveren Teknik Direktör Sayıner SeyitlerYardımcı Antrenör Sıtkı Karadal
Şampiyon Demirhan  Antrenör İskender Suiçmez
Finalist Haspolat  Teknik Direktör HişamTarazi
Şampiyon Sadrazam Kayalar Antrenör Yusuf Tek
Finalist Ötüken Antrenör Halil Erdoğuş
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.