banner913
banner932
banner1012

Konyaspor Avrupa'ya veda etti

banner1020

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Temsilcimiz Arabam.com Konyaspor, Vaduz'a 4-2 yenildi ve Avrupa'ya veda etti

banner974
Konyaspor Avrupa'ya veda etti

banner971

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz Arabam.com Konyaspor, 1-1'in rövanşında Vaduz'a 4-2 kaybetti ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti. 

Konyaspor sahaya; Sehic, Cebrail, Uğurcan, Calvo, Guilherme, Bruno Paz, Muric, Hadziahmetovic, Rahmanovic, Bytyqi, Muhammet Demir 11'iyle başladı.

Vaduz ise maça; Büchel, Gasser, Gabriel Isik, Iodice, Tolgahan Çiçek, Ulrich, Fosso, Gajic, Fehr, Sutter, Sasere 11'iyle çıktı.

Konyaspor, 18. dakikada Guilherme'nin penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip Vaduz, 28'de Sasere, 32'de ise Sutter'in golleriyle skoru 2-1 yaptı.

Temsilcimiz Konyaspor, mücadelenin ilk yarısını Vaduz karşısında 2-1 geride kapattı.

Vaduz, 67. dakikada Tunahan Çiçek'in golüyle skoru 3-1'e getirdi. Gasser, 88. dakikada bir gol daha attı ve skor 4-1 oldu.

Konyaspor'da Hadziahmetovic 90+5'te attığı golle maçın skorunu tayin etti: 4-2.

İlk maçtan 1-1'lik eşitlikle ayrılan Konyaspor, sahasında Vaduz'a 4-2 kaybetti ve Avrupa defterini kapattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.