banner913
banner932
banner1012

Kıbrıslı Türk Erhun, Bristol Rovers’da

banner1020

Kıbrıslı Türk futbolcu Erhun Öztümer, Charlton Athletic’ten, İngiltere League One takımlarından Bristol Rovers’a transfer oldu

banner974
Kıbrıslı Türk Erhun, Bristol Rovers’da

banner971
Richard BEALE
İngiltere’de yaşayan Larnaka kökenli Kıbrıslı Türk futbolcu Erhun Öztümer, İngiltere League One takımlarından Bristol Rovers’a transfer oldu.
Türkiye ve İngiltere’de alt liglerde başarıyla forma giyen 29 yaşındaki futbolcu Walsall, Bolton Wandrers gibi takımlarda oynadıktan sonra son olarak Charlton Athletic takımında oynayan Erhun Öztümer, 400 bin Euro karşılığında Charlton Athletic’ten, Bristol Rovers’a transfer oldu.
Orta sahada 10 numara pozisyonunda forma giyen ve golcü kimliğiyle bilinen Erhun Öztümer’in transferini resmi sitesinden de haberi duyururken, Erhun Öztumer' in imzasını duyurmaktan mutluluk duyulduğu belirtildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.