banner913
banner932
banner1012

Kazanmak isteyen kazandı

banner1020

Play-out hattından çıkmak için puanlara ihtiyacı olan Lefke ile ligde iddiası kalmayan Doğan T. Birliği arasındaki mücadelenin galibi 1-0’lık skorla ev sahibi Lefke oldu

banner974
Kazanmak isteyen kazandı

banner971
Yer: Lefke 16 Ağustos Stadı
Hakemler: Evren Karademir, Halil Atlar, Emre Çevikdal
Lefke: İrfan, Yakup, Mustafa, Nevzat(Hasan Çaka(Kemal)), İssa(Berk), Kouassi, Chıdı, Erkan, Gökhan(Arda), Kaan, Tahsin
Doğan Türk Birliği: Ozan, Selim(Ediz), Arda, Vilmar(Cantuğ), Efe Kande, A.Savaşan(Kemal), Ufuk, Koral(Efe), Quadri, İsa, Güvenç(Selim)
Goller: 27’Tahsin Ergel(Lefke)
 
Aksa Süper Ligde play out hattında zor günler geçiren Lefke, ligde rahat konumdaki Doğan Türk Birliği’ni 1-0 mağlup ederek hayati anlamda 3 puanın sahibi oldu. Lefke’yi galibiyete taşıyan golü Tahsin Ergel attı
Karşılaşma her iki takımın karşılıklı atakları ile başladı. İlerleyen dakikalarda oyun üstünlüğünü eline alan Lefke 27 dakikada kazanılan köşe vuruşunda arka direğe yapılan ortayı Tahsin Ergel kafaya filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk devresinde geriye kalan dakikalarda başka gol olmadı ve devre bu skorla sona erdi. İkinci devre yine karşılıklı ataklarla başladı. İkinci devre her iki takımda bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve Lefke ilk yarıda buldu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak çok kritik 3 puanın sahibi oldu.
(Foto: Özgür Göksel)
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.