banner913
banner932
banner1032

Kaymaklı’da tek aday Özler

banner1020

Başkanlığa aday olduklarını açıklayan Ibrahim Mısırlıoğlu ile Kemal Kavaz ve Münür Özler bir araya gelerek camiada birlik mesajı vermek amacıyla tek aday olarak mevcut başkan Münür Özler’in başkanlığı için anlaştılar

banner974
Kaymaklı’da tek aday Özler

banner971
Başkentin köklü kulüplerinden Küçük Kaymaklı’da genel kurula 2 gün kala başkan adayları bir araya geldi ve anlaşmaya vardı.
Başkanlığa aday olduklarını açıklayan Ibrahim Mısırlıoğlu ile Kemal Kavaz mevcut başkan Münür Özler ile bir araya geldi ve el sıkıştı.
Kaymaklı’da camiada birlik beraberliği sağlamak ve küme düşülen 1.Lig’den hızlı bir şekilde yeniden Süper Lige yükselme hedefi ile ortak çalışma kararı alındığını açıklayan Kaymaklılılar, genel kurula tek aday olarak Münür Özler ile girilme kararı alındı.
Buna göre başkan Münür Özler olacak, asbaşkanlar ise Kemal Kavaz ve Ibrahim Mısırlıoğlu olacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.