banner913
banner932
banner1012

Jackson Muleka Beşiktaş’ta

banner1020

Beşiktaş, Jackson Muleka transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, 22 yaşındaki Demokratik Kongolu forvet Jackson Muleka'nın bonservisini 3.3 milyon euro karşılığında Standart Liege’den aldı

banner974
Jackson Muleka Beşiktaş’ta

banner971
Beşiktaş, transferde gaza bastı. Hollandalı golcü WoutWeghorst'uKAP'a bildiren siyah-beyazlı ekip, Jackson Muleka transferinde de mutlu sona ulaştı.
Beşiktaş, bu transfer için Belçika ekibi Standart Liege'e 3 milyon 300 bin avro bonservis bedeli ödeyecek. 22 yaşındaki Demokratik Kongolu forvet, sağlık kontrollerinin ardından 5 yıllık sözleşmeye imza atacak.
2021-2022 sezonun ikinci devresinde Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen Jackson Muleka, performansıyla göz doldurmuştu. Demokratik Kongolu forvet, lacivert-beyazlı ekiple çıktığı 14 maçta, 12 gol atıp 5 de asist yapmıştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.