banner913
banner932
banner1032

İkişer attılar, birer aldılar

banner1020

İktisatbankası BTM İkinci Lig 6. Grubun önemli maçında Taşkent ile Yeniceköy 2-2'lik skorla sahadan ayrılarak birer puan aldılar

banner974
İkişer attılar, birer aldılar

banner971
İktisatbankası BTM İkinci Lig 6. Grupta, 3. Haftanın önemli maçında Taşkent, Yeniceköy’ü konuk etti.
Dikmen Dr Küçük Stadında oynanan ve Zekai Töre’nin yönettiği karşılaşma çekişmeli ve sert geçti. Maçın ilk devresinde her 2 takımın da çabası gol getirirken, Yeniceköy’den Ömer Özkarataş ve Taşkent’ten Oğuzhan Göler’in penaltıdan attığı golle devre 1 – 1 sona erdi.
İkinci devreye Yeniceköy hızlı başlarken Ömer Atılğan kafayla skoru 1 – 2 yaptı. Toparlanan Taşkent 56’da Mehmet Çavuş ile gol bulurken, Mehmet Çavuş golden sonra rakibine söylediği sözden dolayı kırmızı kart gördü. 2 – 2
Maçın son bölümü heyecanlı geçerken, 10 kişi oynayan Taşkent Yusuf’la 2 net pozisyonu değerlendiremedi. Yeniceköy  de bulduğu pozisyonu değerlendiremeyince maç 2 – 2 tamamlandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.