banner913
banner932
banner1012

İki perdelik oyun berabere tamamlandı

banner1020

banner974
İki perdelik oyun berabere tamamlandı

banner971
Yonpaş Dumlupınar ile Cihangir arasında oynanan maç, izleyenlere büyük keyif verdi. Y.Dumlupınar ilk devreyi 3-0 önde tamamlarken; müthiş bir geri dönüşe imza atan Cihangir, ikinci devrede beraberliği yakalayıp liderliğini korudu. Maçta futbolcular kırmızı kart görmezken; yedek kulübelerinden 3 kişi sahadan atıldı.
 
Stadyum: Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı
Hakemler: Kerem Eran, Halil Canaloğlu, Sabriye Atikoğlu
Y.Dumlupınar: Türkkan, İsmail, Olcay, Berke, Mert (Dk.75 Tufan), Mehmet Altın, Tahsin, Weston, Eray (Dk.58 Burak), Osman Şanverdi, Turgut,
Cihangir: Hasancan, Nurettin, Osman Şah, Musa (Dk.75 Berhan), Hakan (Dk.55 Muhittin) (Dk.90 Hüseyin Tosun), Selçuk, Mishali, Tacettin, Barkın, Taner, Zihni
Goller: 11.Dk Eray, 16. Ve 22. Dk (P) Mehmet Altın (Y.Dumlupınar)- 50.Dk Taner, 57.Dk Musa, 60.Dk (P) Mishali (Cihangir)
 
Aksa Süper Ligde 6.haftanın en önemli maçında Yonpaş Dumlupınar ile Cihangir karşı karşıya geldi. İzleyenlere büyük keyif veren mücadelenin ilk devresini Y.Dumlupınar 3-0 önde tamamlarken; müthiş bir geri dönüşe imza atan Cihangir, ikinci devrede beraberliği yakalayıp liderliğini korudu.
Maçın ilk devresinde Eray yıldızlaşırken; Yonpaş Dumlupınar Eray ve Mehmet Altın’ın biri penaltıdan olmak üzere iki golüyle devreyi 3-0 önde kapattı.
İkinci yarıda yıldızları ile maça ağırlığını koyan Cihangir, Taner, Musa ve penaltıdan Mishali’nin attığı gollerle 3-3’ü buldu.
Maçın uzatma anlarının sonlarında Weston’un attığı gol Kerem Eran’ın gol öncesinde çalmış olduğu düdük nedeniyle geçerli sayılmadı. Golden sonra gelişen Cihangir atağı ise faulle kesilirken; Yonpaş Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu ile kaleci antrenörü Hüseyin Mertol kırmızı kartla saha dışına gönderildiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.