banner913
banner932
banner1012

Hamitköy’den ara kararı

banner1020

Hamitköy, son günlerde yerel vaka sayılarının sürekli artmasından dolayı antrenmanlara ara verme kararı aldı

banner974
Hamitköy’den ara kararı

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun 2020 – 2021 sezonunu iptal etmesine rağmen, genç futbolcularının gelişimi için antrenman ve dostluk maçlarını sürdüren Hamitköy, antrenmanlara ara verme kararı aldı.
Aralık ayından bu yana 1,5 ayı aşkın süredir antrenman yapan kırmızı siyahlılarda başkan Evren Mannaş ve teknik heyet bir toplantı yaparak, son günlerde yerel vaka sayılarının sürekli artmasından dolayı antrenmanları durdurma kararı aldılar.
Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun 2021 – 2022 sezonunu Ağustos ayında başlatma kararından dolayı, Mayıs ayına kadar antrenman yapmayacaklarını, Mayıs’ta antrenmanlara yeniden başlayacaklarını açıkladı. Yardımcı antrenör Ragıp Kanatlı ise Mayıs’ta kros antrenmanları ile yeni sezon hazırlıklarını başlatacaklarını söyledi.
 

banner979

Etiketler; #Hamitköy
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.