banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar, Mert ile güçlü

banner1020

Yonpaş Dumlupınar, Hamitköy karşısında ilk devresini 1-0 geride tamamladığı maçı Mert Güçlücan’ın golleriyle 2 – 1 kazandı

banner974
Dumlupınar, Mert ile güçlü

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun 2020 – 2021 sezonunu iptal etmesine rağmen, genç futbolcularının gelişimi için antrenman ve dostluk maçlarını sürdüren Hamitköy ve Yonpaş Dumlupınar dostluk maçında karşılaştılar. Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadında oynanan maçı Yonpaş Dumlupınar, 2 – 1 kazandı.

Master hakemlerin yönettiği maçın ilk devresinde daha etkili oynayan Hamitköy, genç futbolcularından Altan’ın güzel ortasında Kemal’ın kafa golüyle 1-0 öne geçti.
Yonpaş Dumlupınar ikinci devreye daha etkili başlarken, oyuncu değişiklikleri yapan Hamitköy etkili olamadı. Yonpaş Dumlupınar’da maçın en etkili isimlerinden Mert Güçlücan, üstün performansını skora da yansıtırken, önce skoru 1 – 1 yaptı.
Maçın son bölümünde kendisine yapılan faulden kazanılan penaltı vuruşunu da gole çeviren Mert Güçlücan, skoru belirledi. 1 – 2
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.