banner913
banner932
banner1012

Hamitköy gençleri İleri’ye emanet

banner1020

Başarılı futbolculuk kariyerinde Hamitköy forması da giymiş olan Çetin İleri, Hamitköy Futbol Akademisi bünyesinde bulunan Hamitköy U20 Takımının başına getirildi

banner974
Hamitköy gençleri İleri’ye emanet

banner971
Hamitköy Futbol Akademisi, Fırat Deniz’in koordinatörlüğünde büyümeye ve gelişmeye devam ederken, akademi bünyesindeki teknik heyete de takviyeler sürüyor.
Başarılı futbolculuk kariyerinde Hamitköy forması da giymiş olan Çetin İleri, Hamitköy Futbol Akademisi bünyesinde bulunan Hamitköy U20 Takımının başına getirildi.
Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunu olan Çetin İleri, birçok A Takım ve Genç Takımda çalıştıktan sonra yeni görevi olan Hamitköy U20 Takımında antrenmanlara başladı.
Çetin İleri, Cumartesi günü Binatlı U20 Takımı ile deplasmanda ilk maçını oynayacak olan Hamitköy U20 Takımınason antrenmanını Esat Erdoğmuş Stadında yaptırdı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.