banner913
banner932
banner1032

Güzelyurt’un beyi Yalova

banner1020

AKSA 1.Lig’de 8.haftanın derbi mücadelesinde Baf Ülkü Yurdu ile Yalova karşı karşıya geldi. Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda oynanan mücadeleyi Yalova Asrın Sönmez(2) ve Mehmet Kum’un golleri ile 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu

banner974
Güzelyurt’un beyi Yalova

banner971
Yer: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı
Hakemler: Fehim Dayı, Hakan Gök, Hasan Baldan, Emre Öztaşlı
Baf Ülkü Yurdu: Ali, Mustafa, Azat, Muhammed, Mustafa, Yusuf, Ali Kerim, Aytan, Osman, Rıdvan, Yankı
Yalova: Övgü, Hasip, Mehmet, Selçuk, Asrın, Erkan, Sergülen, Mehmetali, Azem, Civan, Hamdi
Goller: 37’Mustafa Çağlar (BÜY), 59’(P) ve 77’Asrın Sönmez, 87’Mehmet Kum (Yalova)

AKSA 1.Lig’de 8.haftanın derbi mücadelesinde Baf Ülkü Yurdu ile Yalova karşı karşıya geldi. Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda oynanan mücadeleyi Yalova 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.
Ev sahibi Baf Ülkü Yurdu, 37.dakikada Mustafa Çağlar’ın golü ile 1-0 öne geçerken, kırmızı yeşilliler ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
59.dakikada Yalova, penaltı kazandı. Atışı kullanan Asrın skora dengeyi getirirken, Asrın 77.dakikada rakip fileleri bir kez daha sarsarak takımını 2-1 öne geçirdi.
Sarı lacivertliler, 87.dakikada Mehmet Kum ile bir gol daha bularak maçı 3-1 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.