banner913
banner932
banner1032

Güvercinlik'e Ergazi şoku

banner1020

Grup mücadelesinde grubunu lider ve yenilgisiz tamamlayan Güvercinlik çeyrek final mücadelesinde grubundan son haftada çeyrek finale kalmayı başaran Ergazi'ye uzatmalarda 4 -2 mağlup olarak büyük şok yaşadı

banner974
Güvercinlik'e Ergazi şoku

banner971
İktisatbank BTM 2. Lig Çeyrek final mücadelesinde Güvercinlik, Ergazi’yi Adem Nural Stadı’nda konuk etti.
Hakemliğini Mehmet Volkan Çelik’in yaptığı Güvercinlik ile Ergazi arasındaki zorlu maçın galibi uzatmalar sonucunda 2 – 4’lük skorla konuk Ergazi oldu.
Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı maçta Ergazi, Murat Abuzet ile 1 – 0 öne geçerken, Tolga Kara’nın golüyle ilk devre 1 – 1 sona erdi.
Doğan Yeşiloğlu ile Ergazi 2 – 1 öne geçerken, Tolga Kara’nın son dakikadaki penaltı golüyle 90 dakika 2 – 2 tamamlandı.
Uzatma dakikalarında deneyimli golcü Cemal Sevin ile Ergazi 3. Kez öne geçerken, Mustafa Zorba skoru 3 – 3 yaptı. Demirhan Yüzüak’ın 110. Dakikadaki golüyle skoru 3 – 4 yaparak turu geçmeyi başardı. Ergazi, yarı finalde Gaziköy ile eşleşti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.