banner913
banner932
banner1032

Gönyeli Süper Lig'de

banner1020

AKSA Birinci Lig Play-off 2. maçında Gönyeli, Binatlı'yı 3-0 mağlup etti. Dem's Construction Çanakkale'nin Yalova'ya 2-1 mağlup olması sonrasında Gönyeli bir sezon aradan sonra Miracle Değirmenlik ve Esentepe'nin ardından Süper Lig'e yükselen son takım oldu

banner974
Gönyeli Süper Lig'de

banner971
Stat: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı
Hakemler: Tufan Çerçioğlu, Cenk Aras Özfutu, Burak Yiğit
Gönyeli: Ali Faruk, İbrahim(Mehmet Akif), Mustafa, Ömer, Metin, Yusuf, Kahraman(Denis), Ahmet Can, Cemre, Cevdet, İlyas.
Binatlı: Yusuf, Sertaç, Şahan, Fuat(Hüseyin), Tahir(Kutluhan), Malik, Erdem, Derin, Ahmet, Mehmet, Yağış(Jumayev).
Goller: Dk. 3 İlyas, Dk. 20 Kahraman Dk. 90 Cemre(Gönyeli)
 
İsa Tabak
Aksa 1. Lig Play-off 2. Hafta maçında Gönyeli ile Binatlı arasında oynanan mücadeleyi Gönyeli 3 – 0 kazanarak adını Süper Lige yazdıran 3. takım oldu.
Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda oynanan ve orta hakemliğini Tufan Çerçioğlu’nun yapmış olduğu karşılaşmaya hızlı başlayan Gönyeli 3. dakikada golcüsü İlyas Yılmaz’ın ayağından bulduğu golle skoru 1 – 0 yaptı. 20. Dakikada bu kez sahneye çıkan Gönyeli’nin orta sahadaki dinamosu Kahraman güzel bir golle skoru 2 – 0 yaptı. Bu ayni zamanda ilk yarınının da skoru oldu.

İkinci devrede Gönyeli takımı skoru korumaya yönelik rölantide bir futbol oynarken maçın son dakikalarında kontra ataklarda pozisyon buldu. 90. Dakikada gelişen Gönyeli atağında Cemre golünü atarak maçın skorunu 3 – 0 olarak belirledi.
Bu skorun ardından Gönyeli’nin en yakın takipçisi olan Dem's Construction Çanakkale'nin Yalova'ya 2-1 mağlup olması sonrasında Gönyeli Süper Lige yükselen 3. takım oldu.
 (Foto: Gökhan Kuzu)
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.