banner913
banner932
banner1032

Gönyeli, 4 futbolcuyla yolları ayırdı

banner1020

Gönyeli yönetimi futbolcular Erol Emelce, Cevdet Alıcı, Okyanus Öndağ ve Ertuğrul Er ile yollarını ayırma kararı alırken, İbrahim Öksüzoğluları ise şok bir karar ile futbol hayatına ara verdi

banner974
Gönyeli, 4 futbolcuyla yolları ayırdı

banner971
AKSA Birinci Lig ekiplerinden Gönyeli Spor Kulübü’nde dört oyuncu ile yolların ayrılması kararlaştırıldı.
Kulüp tarafından yapılan açıklamada yönetim kurulu kararına göre teknik heyet ile yapılan devre arası planlaması neticesinde Erol Emelce, Cevdet Alıcı, Okyanus Öndağ ve Ertuğrul Er ile yolların ayrılması kararlaştırıldı.
Gönyeli ligin ilk yarısını 23 puanla beşinci sırada tamamlamıştı.
İBRAHİM ÖKSÜZOĞLULARI ARA VERDİ
Öte yandan Gönyeli’nin başarılı futbolcusu İbrahim Öksüzoğluları ise şok bir karar ile futbol hayatına ara verdi. İş yoğunluğu nedeniyle futbola ara verdiğini açıklayan Öksüzoğluları’nın kararı şok etti.
Sezon başında yeniden Gönyeli kadrosuna katılan ve ilk 11’in değişmez isimleri arasında olan deneyimli sol bek ve kanat oyuncusu yönetim kuruluna ve teknik heyete aldığı kararı iletti. İbrahim Öksüzoğluları, 2. devrede hiçbir takımda forma giymeyecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.